Γεμιστά

Η Ελλάδα είναι μια χώρα γνωστή για την ιστορία της, το κλίμα και τον τρόπο ζωής. Όταν επισκέπτεσαι την Ελλάδα ο καλός καιρός και οι θερμή υποδοχή των ντόπιων είναι δεδομένα και αποτελούν τους λόγους για τους οποίους αρκετοί άνθρωποι επισκέπτονται αυτή τη μαγευτική χώρα. Ένας άλλος λόγος είναι το φαγητό. Το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό θεωρείται ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως. Η γεογραφική θέση της Ελλάδας, συνδυάζει και ανατολικές και δυτικές κουλτούρες, κάνοντας την γαστρονομική εμπειρία της μοναδική.

Στον marathos φέρνουμε τον ελληνικό ζήλο, τη ζεστασιά και την φιλοξενία κατευθείαν στην κουζίνα σας. Τα meal kits φέρνουν αυθεντικό, υγιεινό, νόστιμο ελληνικό φαγητό στην πόρτα σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με τα πασίγνωστα γεμιστά λαχανικά ή απλώς ‘Γεμιστά’. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για λαχανικά, μεσογειακή διατροφή και ελληνικό φαγητό χωρίς να αναφέρουμε τα ‘Γεμιστά’. Σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να σας φαίνεται ένα πιάτο πλούσιο σε άμυλο άλλα όταν δείτε την συνταγή μας θα βρείτε ότι είναι πλούσιο και σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Τα ‘Take & Bake’ γεμιστά μας, οι ντομάτες και οι πράσινες πιπεριές, περιέχουν πλιγούρι, σταφίδες, κουκουνάρι και μυρωδικά. Αποτελούν μία από τις αγαπημένες καλοκαιρινές συνταγές των Ελλήνων και παραμένουν ένα από τα πιο δημοφιλή θρεπτικά comfort food.

Είναι τόσο απλό που μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε! Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κόψετε και να ξεψαχνίσετε τις ντομάτες και τις πράσινες πιπεριές, να αναμείξετε τα οργανικά μυρωδικά με τα υπόλοιπα υλικά που σας παρέχουμε, ύστερα να γεμίσετε τα λαχανικά και αφού πασπαλίσετε με παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο είναι και ψήστε!

Αυτό το παραδεισένιο πιάτο, σύμβολο του ελληνικού καλοκαιριού, είναι έτοιμο για σερβίρισμα, δίνοντας χαρά σε εσάς και του αγαπημένους σας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο


Τηλέφωνο: 210 27 77 325

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ & ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ελάχιστη Παραγγελία ανά Περιοχή

ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00-22:30

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: μέχρι τις 22.00