Καλές διατροφικές συνήθειες

Ο σεφ και η διατροφολόγος μας σχεδιάζουν ένα ισορροπημένο μενού:

Οι αρχές των καλών διατροφικών συνηθειών είναι σημαντικές για κάθε μενού που σχεδιάζουμε για εσάς. Αυτή είναι η βάση μας. Οπότε ο σεφ και η διατροφολόγος μας συνεδριάζουν κάθε εβδομάδα. Συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και προετοιμάζουν ένα ολοκληρωμένο μενού, για να καλύψουν με ισορροπία όλες τις ανάγκες του οργανισμού. Γι’αυτό να είστε σίγουροι ότι τα γεύματα σας είναι διατροφικά ελεγχόμενα και γεμάτα λαχανικά.

Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ποιότητα των πρώτων υλών μπορούν να κάνουν ένα καλομαγειρεμένο φαγητό να έχει εξαιρετική γεύση. Γι’αυτό το λόγο επιλέγουμε όλους τους προμηθευτές μας πολύ προσεχτικά και καθημερινά αγοράζουμε φρέσκα υλικά για εσάς τα οποία διαλέγουμε ένα ένα. Όλοι οι συνεργάτες μας γνωρίζουν το πάθος μας για υψηλή ποιότητα, έτσι, μας παρέχουν πάντα τα καλύτερα υλικά.

Ποιοτικά ελληνικά προϊόντα:

Καλά εγχώρια προϊόντα είναι ο πλούτος μας. Η πίστη μας στην υψιλή ποιότητα που μπορούν κάποιοι Έλληνες παραγωγοί να μας παρέχουν είναι μέρος της γενικής μας φιλοσοφίας. Τους υποστηρίζουμε, εφόσον πιστεύουμε στα τοπικά αλλά και στα εποχιακά προϊόντα. Ακόμα, αγοράζοντας ελληνικό κρέας και λαχανικά, βοηθάει στην ανάπτυξη και την ίδια ώρα έχουμε φρέσκες πρώτες ύλες.

Σπιτικοί ζωμοί και σάλτσες/dressings:

Ακολουθούμε το παράδειγμα των παραδοσιακών μαμάδων. Αποφεύγουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, τα συντηρητικά και επεξεργασμένα συστατικά που μπορούν να περιέχουν κάποια προϊόντα. Ολόκληρη η ομάδα μας επισκέπτεται την κουζίνα για να δοκιμάσει τους σπιτικούς ζωμoύς και dressings που ετοιμάζει ο σεφ με φρέσκα υλικά. Τα φρέσκα υλικά μπορούν να εγγυηθούν περισσότερη γεύση και θρεπτικά συστατικά σε κάθε γεύμα.

Οργανικά προϊόντα:

Σε περίπτωση που δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα, θεωρούμε την καθημερινή κατανάλωση λαχανικών πολύ σημαντική. Βοηθούν και συμβάλλουν στην ισορροπία του οργανισμού. Γι’αυτό προμηθευόμαστε τα λαχανικά και τα μυρωδικά από τον ‘Βιοαγρό’. Όλα τα προϊόντα εχούν ωριμάσει οργανικά και προέρχονται από πιστοποιημένους παραγωγούς. Εφόσον θεωρούμε ότι η κατανάλωση αυτών είναι ένα ευεργετικό διατροφικό συνήθειο, θέλουμε να μην περιέχουν κάποιο βλαβερό συστατικό. Το στοίχημα μας είναι να διανέμουμε φρέσκα. Πιο συγκεκριμένα, θέλουμε να κόβονται στο χωράφι του παραγωγού και την επόμενη μέρα να είναι στο τραπέζι σας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο


Telepon: 210 27 77 325

PENGIRIMAN GRATIS
DI ATHENA & PIRAEUS

Minimum Order dan Area

JAM PENGIRIMAN
Senin – Jumat: 11:00-22:30

PESANAN
Senin – Jumat: sampai pukul 22.00