Μένουμε σπίτι – μαγειρεύουμε οικογενειακά!

Κολλήσατε μέσα με τα παιδιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού; Ώρα να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και εποικοδομητικό! Ξεκινήστε να μαγειρεύετε μαζί! Είμαστε εδώ, και θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα, με τον τρόπο του Μάραθου!

Το να περνάς χρόνο στην κουζίνα και να μαγειρεύεις τις εύκολες συνταγές μας με τα «υλικά για μαγείρεμα» βοηθά τα παιδιά σου να αναπτύξουν μια θετική σύνδεση με όλους τους διαφορετικούς τύπους τροφίμων που περιλαμβάνονται στα μενού μας. Ο σχηματισμός μιας θετικής εμπειρίας με φρέσκα, υγιεινά συστατικά είναι πολύ σημαντικός, επειδή τα υγιή τρόφιμα είναι το θεμέλιο για την καλή διατροφή. Με τη βοήθεια των απλών συνταγών μας, τα παιδιά θα μάθουν επίσης βασικές δεξιότητες μαγειρικής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Τα παιδιά μαθαίνουν αγγίζοντας, δοκιμάζοντας, νιώθοντας, μυρίζοντας και ακούγοντας. Αγαπούν τις δραστηριότητες στην κουζίνα επειδή μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις αισθήσεις τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εμπλέξετε τα παιδιά στο μαγείρεμα. Μπορούν πολύ εύκολα να βοηθήσουν χρησιμοποιώντας τα προπαρασκευασμένα, συστατικά μας που έρχονται σε μερίδες και να αρχίσουν να μαγειρεύουν! Το άνοιγμα των πακέτων φαγητού μας θα μοιάζει με τα Χριστούγεννα!

Ας μην ξεχνάμε ότι το μαγείρεμα με παιδιά παρέχει πρακτική εμπειρία με πολλές βασικές δεξιότητες, όπως η ανάγνωση των συνταγών, οι οδηγίες εκτέλεσης και η εκμάθηση για κάθε ένα από τα μοναδικά συστατικά μας. Η συμμετοχή στο μαγείρεμα βοηθά το παιδί σας να αναπτύξει κινητικές δεξιότητες, συντονισμό των χεριών, των ματιών και ακόμη και πρώιμες έννοιες των μαθηματικών και της επιστήμης. Υπάρχουν τόσα πολλά μεγάλα οφέλη στο μαγείρεμα με τα παιδιά σας.

Τέλος, το μαγείρεμα με παιδιά είναι υπέροχος οικογενειακός χρόνος. Με τον Μάραθο έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε γεύματα, να επιλέξετε μια συνταγή μαζί, να μοιραστείτε ιδέες και να μάθετε γιατί και πώς τα γεύματά μας είναι πιο υγιεινά για όλη την οικογένεια.

Παραγγείλετε λοιπόν από τα μενού «υλικά για μαγείρεμα» και «έτοιμα για ψήσιμο», φέρτε τα παιδιά στην κουζίνα και αρχίστε να μαγειρεύετε μαζί!
Το μαγείρεμα είναι διασκεδαστικό και εύκολο με τον Μάραθο!
Μείνετε ασφαλής.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Καλέστε: 210 27 77 325

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΠΕΙΡΑΙΑ

Ελάχιστη Παραγγελία και Περιοχές

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00-22:30

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: ως τις 22:00