Το λάδι και η ντομάτα είναι από τα πλέον απαραίτητα της μαγειρικής. Ωστόσο, είναι κι εξίσου “ευαίσθητα” σε υψηλές θερμοκρασίες.

Γι αυτό και θα πρέπει να τα προσθέτουμε στο φαγητό στα 2/3 του μαγειρέματος, συνήθως 15-20 λεπτά πριν να είναι έτοιμο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο


Καλέστε: 210 27 77 325

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΠΕΙΡΑΙΑ

Ελάχιστη Παραγγελία και Περιοχές

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00-22:30

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: ως τις 22:00