Το λάδι και η ντομάτα είναι από τα πλέον απαραίτητα της μαγειρικής. Ωστόσο, είναι κι εξίσου “ευαίσθητα” σε υψηλές θερμοκρασίες.
Γι αυτό και θα πρέπει να τα προσθέτουμε στο φαγητό στα 2/3 του μαγειρέματος, συνήθως 15-20 λεπτά πριν να είναι έτοιμο.
Γι αυτό και θα πρέπει να τα προσθέτουμε στο φαγητό στα 2/3 του μαγειρέματος, συνήθως 15-20 λεπτά πριν να είναι έτοιμο.
Η ελληνική γαστρονομία είναι άμεσα συνυφασμένη με την διασκέδαση, την χαρά και την καλή παρέα. Οι ελληνικοί μεζέδες συνοδευόμενοι... Περισσότερα
Στην Ελλάδα δεν είμαστε συνηθισμένοι στο πικάντικο φαγητό. Υπάρχουν καρυκεύματα στο μέσα στο φαγητό αλλά σπάνια καυτερά. Δύσκολα θα... Περισσότερα
Κι όμως γίνεται, αρκεί να προσέξεις μερικές παραμέτρους. Ο Marathos δημιούργησε ένα υγιεινό Junk food που είναι σίγουρο ότι... Περισσότερα
Αλείφετε το κρέας με μαγειρική σόδα και τού κάνετε, κατά κάποιον τρόπο, ένα καλό μασάζ. Το αφήνετε για μία... Περισσότερα
Δεν χρειάζεται να αγοράζετε εργαλεία που δεν τα χρησιμοποιείτε και μένουν ξεχασμένα στα συρτάρια της κουζίνας. Και πιάνουν και... Περισσότερα
Η ελληνική γαστρονομία είναι μία από τις πιο υγιεινές και νόστιμες κουζίνες που υπάρχουν. Οι ελληνικές συνταγές έχουν ρίζες... Περισσότερα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΠΕΙΡΑΙΑ
Ελάχιστη Παραγγελία και Περιοχές
ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00-22:30
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: ως τις 22:00