Το μοναδίκο ελληνικό μεζεδάκι

Η ελληνική γαστρονομία είναι άμεσα συνυφασμένη με την διασκέδαση, την χαρά και την καλή παρέα. Οι ελληνικοί μεζέδες συνοδευόμενοι από ένα καλό απόσταγμα όπως το ούζο είναι το καλύτερο εφαλτήριο για να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Δεν είναι ορεκτικά με την έννοια του πρώτου πιάτου αλλά ταιριάζουν σε πολλές καταστάσεις, όταν απολαμβάνουμε την δύση του ηλίου, σ’ένα café αργά το βράδυ ή ακόμα και γύρω από το τραπέζι της κουζίνας!

Αυτό το γαστρονομικό έθιμο προέρχεται από τους αρχαίους Έλληνες που πίστευαν ότι όλοι οι επισκέπτες είναι καλοδεχούμενοι και ότι το κρασί πρέπει να σερβίρεται παρέα μ’ένα μεζεδάκι. Τρεις χιλιάδες χρόνια αργότερα αυτά τα ζεστά ή κρύα πιάτα θεωρούνται καθοριστικά για την αυθεντικότητα ενός παραδοσιακού ελληνικού ‘συμποσίου’. Το αληθινό πνεύμα του ελληνισμού, η αρετή του να μοιράζεσαι, είναι ενσωματωμένο σε αυτά τα μικρά αλλά συγχρόνως γοητευτικά πιάτα. Όλη η φιλοσοφία της ελληνικής γαστρονομικής εμπειρίας είναι συγκεντρωμένη σ΄ένα μοναδικό κέρασμα, τα πασίγνωστα μεζεδάκια!

Στην Ελλάδα είμαστε περήφανοι να μοιραζόμαστε να μοιραζόμαστε το φαγητό. Στον marathos είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το σκοπό. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μοιραζόσαστε τα φοβερά μας μεζεδάκια, δίνοντας χαρά και ζεστασιά στους αγαπημένους σας! Μπορείτε να επιλέξετε απ’το μενού μας τα πεντανόστιμα ντολμαδάκια με το αυγολέμονο, το θεϊκό μαριναρισμένο χταποδάκι, τους λαχανοντολμάδες και πολλά άλλα νόστιμα πιάτα που είναι δύσκολο ν’αντισταθείς.

Και μην ξεχνάτε, έχοντας όλα τα πιάτα στο τραπέζι και γύρω γύρω τους αγαπημένους σας να μοιράζεστε το φαγητό και την αγάπη, είναι η απόλυτη ελληνική εμπειρία!

Καλή όρεξη!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο


Telepon: 210 27 77 325

PENGIRIMAN GRATIS
DI ATHENA & PIRAEUS

Minimum Order dan Area

JAM PENGIRIMAN
Senin – Jumat: 11:00-22:30

PESANAN
Senin – Jumat: sampai pukul 22.00