Ψάξαμε πολύ, δοκιμάσαμε ακόμα περισσότερο και τελικά καταλήξαμε. Έτσι διαλέγουμε καθημερινά, με φροντίδα για εσάς, ολόφρεσκα υλικά, υψηλής ποιότητας από αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές, οι οποίοι εγγυώνται ότι φθάνουν στο τραπέζι σας οι καλύτερες πρώτες ύλες μαγειρικής.

Ψωνίζουμε εμείς για εσάς. Έτσι, το χρόνο που κερδίζετε, μπορείτε να τον κάνετε κάτι άλλο, που αγαπάτε περισσότερο. Εμείς σας στέλνουμε τα υλικά για να μαγειρέψετε ένα πλήρες γεύμα μαζί με τις συνταγές, οι οποίες περιέχουν αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες (βήμα-βήμα). Με τον τρόπο αυτό το μαγείρεμα γίνεται παιχνίδι, ακόμη και για τους «νεοφώτιστους» της μαγειρικής τέχνης. Επίσης, εάν σας εξυπηρετεί περισσότερο, τα λαχανικά τα παραλαμβάνετε ήδη καθαρισμένα και κομμένα και τα όσπρια μουλιασμένα, για να μην επιβαρύνεστε καθόλου με την προετοιμασία τους!

Θέλουμε το αποτέλεσμα των πιάτων που σας προτείνουμε να είναι μεν νόστιμο, αλλά ταυτόχρονα θρεπτικό και υγιεινό. Για το λόγο αυτό η διατροφολόγος μας συναντιέται κάθε εβδομάδα με το σεφ μας και συνεργάζονται ενεργά στο σχεδιασμό του μενού. Οι συνταγές μας περιλαμβάνουν φρέσκα λαχανικά εποχής αλλά και πιο σπάνια υλικά, ώστε να προτείνουμε καινούργιες γεύσεις στον ουρανίσκο σας.

Με το marathos αγοράζετε μόνο ότι σας είναι απαραίτητο για να μαγειρέψετε το φαγητό σας. Τέρμα πια στα βαζάκια με τις σάλτσες που σας λήγουν στο ντουλάπι, στα λαχανικά που μαράθηκαν γιατί δεν προλάβατε να καταναλώσετε, στο τυρί που χάλασε μέσα στο ψυγείο σας περιμένοντας να βρείτε χρόνο να κάνετε εκείνο το σουφλέ.

Αγοράζετε μόνο ότι σας είναι απαραίτητο και βοηθάτε έτσι εκτός από την τσέπη σας και στη μείωση της σπατάλης φαγητού κάνοντας καλό στο περιβάλλον και στην κοινωνία.

Ώρες Παράδοσης: Δευτέρα - Παρασκευή από 11 π.μ. έως 7 μ.μ. & Σάββατο 11 π.μ. έως 5 μ.μ.
Παραγγελίες καθημερινά έως 6 μ.μ. και Σάββατο έως 4 μ.μ. Παράβλεψη