Αγοράζουμε για εσάς, καθημερινά, φρέσκα προϊόντα.

Επιλέγουμε πάντα με αυστηρά κριτήρια τους προμηθευτές μας.

Τα βιολογικά βότανα και τα λαχανικά μας κόβονται την προηγούμενη μέρα από το χωράφι του παραγωγού, ώστε να φθάνουν ολόφρεσκα στην κουζίνα σας.

Τα τυριά μας προέρχονται, επίσης, από μικρούς πιστοποιημένους, παραγωγούς.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ελληνικά, εκτός από αυτά που δεν διατίθενται στην εγχώρια αγορά.

Μας αρέσει να νοστιμεύουμε τα πιάτα μας με πολλά και ασυνήθιστα μπαχαρικά από διάφορα μέρη του κόσμου.

Είμαστε κατά των συντηρητικών και για το λόγο αυτό φτιάχνουμε τους δικούς μας σπιτικούς ζωμούς και dressing.

Καθημερινά το μενού μας ακολουθεί τη φιλοσοφία της ευεργετικής μεσογειακής διατροφής. Αυτό σημαίνει ότι τα υλικά ακολουθούν τις εποχές του χρόνου. Έτσι τα κυρίως πιάτα μας περιλαμβάνουν μόνο λαχανικά εποχής.

Ο σεφ και η διατροφολόγος μας φροντίζουν να παραλαμβάνετε ένα άκρως ισορροπημένο μενού, εξαιρετικά πλούσιο διατροφικά. Επίσης, συνδυάζουν με ευρηματικό τρόπο παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα.

Για κάθε συνταγή μας κάνουμε πολλές δοκιμές, θέλοντας έτσι να πετύχουμε το σωστό γευστικό αποτέλεσμα και την εύκολη υλοποίησή της.

Θέλουμε το μαγείρεμα να είναι για εσάς μια ευχάριστη, εύκολη και διασκεδαστική εμπειρία. Γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε εμείς την προετοιμασία του: ζυγίζουμε όλα τα συστατικά, καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά, μουλιάζουμε τα όσπρια. Κατόπιν τα τοποθετούμε σε συσκευασίες, κατάλληλες για τρόφιμα, ώστε να προστατεύονται και να διατηρούνται φρέσκα όλα τα υλικά μέχρι τη στιγμή που θα τα μαγειρέψετε.

Σχεδιάζουμε τις κάρτες συνταγών με αναλυτικές οδηγίες που τις συνοδεύουμε με φωτογραφίες («βήμα-βήμα»). Έτσι το μαγείρεμα γίνεται απλό για όλους.

Στο μενού μας θα βρείτε πάνω απο 70. Εσείς επιλέγετε αυτό που προτιμάτε.

Από σήμερα λοιπόν δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε «Τι να μαγειρέψω αύριο;».

Ώρες Παράδοσης: Δευτέρα - Παρασκευή από 11 π.μ. έως 7 μ.μ. & Σάββατο 11 π.μ. έως 5 μ.μ.
Παραγγελίες καθημερινά έως 6 μ.μ. και Σάββατο έως 4 μ.μ. Παράβλεψη