Πως δουλεύει το Πρόγραμμα Πιστότητας του marathos:

  1. Στην πρώτη σας παραγγελία, σας επιβραβεύουμε με την Κάρτα Πιστότητας και εσείς αρχίζετε να μαζεύετε σφραγίδες αμέσως.
  2. Για κάθε φαγητό ή σαλάτα που παραγγέλνετε τηλεφωνικά ή μέσω του site κερδίζετε μία σφραγίδα. Όσο περισσότερες σφραγίδες κερδίζετε, τόσο μεγαλύτερο δώρο θα πάρετε!
  3. Όταν συμπληρώσετε τις σφραγίδες, το δώρο είναι δικό σας και μπορείτε να το εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας (αναφέρετέ το στην τηλεφωνική ή ηλεκτρονική σας παραγγελία) ή να το κρατήσετε για μια ειδική περίσταση, ενώ θα συνεχίζουμε να προσθέτουμε σφραγίδες στην κάρτα σας.
  4. Στις 3 σφραγίδες κερδίζετε ένα δωρεάν αναψυκτικό.
    Στις 6 σφραγίδες κερδίζετε μία δωρεάν σαλάτα.
    Στις 10 σφραγίδες κερδίζετε ένα δωρεάν φρεσκομαγειρεμένο φαγητό.

* Ισχύει για τις παρακάτω κατηγορίες φαγητού marathos: φρεσκομαγειρεμένα, σαλάτες, υλικά για μαγείρεμα ή φαγητό έτοιμο για ψήσιμο. (Δεν ισχύει για τα ορεκτικά, τις συνοδευτικές σαλάτες ή τα έξτρα υλικά των μαγειρεμένων).

** Μετά την εξαργύρωση οποιουδήποτε δώρου, παραδίδετε την κάρτα στο διανομέα και την επόμενη φορά που παραγγέλνετε, σας δίνουμε μια καινούργια κάρτα, έτοιμη να γεμίσει σφραγίδες και δώρα!

*** Το πρόγραμμα της Loyalty Card ισχύει μόνο για αγορές που γίνονται τηλεφωνικά (210 2777325), μέσω του site (www.marathos.gr) ή μέσω της εφαρμογής στο κινητό (marathos).

**** Δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις, ή όπου χρησιμοποιούνται ως πληρωμή κουπόνια.

Telepon: 210 27 77 325

PENGIRIMAN GRATIS
DI ATHENA & PIRAEUS

Minimum Order dan Area

JAM PENGIRIMAN
Senin – Jumat: 11:00-22:30

PESANAN
Senin – Jumat: sampai pukul 22.00