Ασιατικό κοτόπουλο κάρυ με πιπεριές, γάλα καρύδας & ρύζι μπασμάτι (Κ7)

Το φαγητό παραδίδεται με τα υλικά του και οδηγίες για να το μαγειρέψετε

2 μερίδες: 10,80

Περιγραφή

Μια εύκολη πρόταση μαγειρέματος για ενα έθνικ πιάτο.  Με βάση το κοτόπουλο, είναι χαμηλό σε λιπαρά και σάκχαρα αλλά πλούσιο σε βιταμίνες Α και C λόγω των λαχανικών που περιέχει. Συνδυάζοντάς το με το ρύζι, ενισχύουμε το πιάτο με φυτικές ίνες και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

time Χρόνος Μαγειρέματος: 20′

difficulty Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Wine Το κρασί που ταιριάζει:  Ροζέ αφρώδης οίνος, με ισορροπημένη οξύτητα και λίγα σάκχαρα που ταιριάζουν απόλυτα με το κάρυ. Προτείνουμε Ακακίες Αφρώδες Κυρ-Γιάννη

1 κριτική για Ασιατικό κοτόπουλο κάρυ με πιπεριές, γάλα καρύδας & ρύζι μπασμάτι (Κ7)

  1. 5 από 5

    ΒΑΝΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ

    Εξωτικές γεύσεις με το πιο εύκολο μαγείρεμα!!!!


Μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν αυτό μπορούν να αφήσουν μια κριτική.

Το πακέτο που αγοράζετε περιλαμβάνει υλικά για 2, 4, 6 μερίδες ή όσες διπλές μερίδες επιθυμείτε.

contents Τα υλικά της συνταγής είναι:

  • Ρύζι μπασμάτι
  • Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο κορωνέικη ποικιλία
  • Κοτόπουλο φιλέτο σε κύβους
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες BIO
  • Πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες
  • Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο BIO
  • Κάρυ
  • Κύμινο
  • Κόλιανδρος ξερός
  • Κρασί λευκό
  • Σπιτικό ζωμό κοτόπουλο
  • Γάλα καρύδας
  • Κόρν φλάουρ
  • Παρμεζάνα τριμμένη
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΜΕΡΙΔΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kcal):1080
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (γρ):61.7
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ (γρ):4.5
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (γρ):39.6
ΛΙΠΗ (γρ):76.9
εκ των οποίων κορεσμένα 16,2γρ
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ (mg):187
Μπορείτε να επιλέξετε όποιo από τα παρακάτω παράθυρα παραδόσεων σας εξυπηρετεί:
Δευτέρα έως Παρασκευή
11:00 – 12:0011:00 – 15:0012:00 - 15:0015:00 - 16:00
11:00 – 13:0012:00 – 13:0013:00 - 14:0016:00 - 17:00
11:00 – 14:0012:00 – 14:0014:00 - 15:0017:00 - 18:00
Authentic recipes, high quality ingredients and organic vegetables, measured, washed and prepared to be cooked,
at your place with a click

Read more