Κατά της σπατάλης φαγητού

Αρχικά ερευνήσαμε

Ένας μέσος Ευρωπαίος σπαταλά κάθε χρόνο 179 κιλά τροφής και κάθε νοικοκυριό πετάει κυριολεκτικά στα σκουπίδια 590 ευρώ.

Μετά συνειδητοποιήσαμε

Είναι σημαντικό, εάν όχι αναγκαίο, να αλλάξουμε άμεσα τον τρόπο σκέψης και κατόπιν τον τρόπο διαχείρισης της διατροφής μας. Τα αποτελέσματα της σωστής διαχείρισης ωφελούν πολλαπλά: το περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό.

Τελικά τα καταφέραμε

Στο marathos υποστηρίζουμε, σθεναρά, την κατάργηση της σπατάλης του φαγητού. Σας παρέχουμε κυριολεκτικά ένα ολοκληρωμένο γεύμα, από το λάδι μέχρι τα μπαχαρικά. Επίσης, όλα τα υλικά σάς αποστέλλονται μετρημένα στις ποσότητες που θα χρειαστείτε για τις ανάλογες μερίδες, έτσι ώστε να μην πετάτε τίποτα. Με τον τρόπο αυτό σας βοηθάμε σημαντικά να αποφεύγετε τις περιττές αγορές τροφίμων, που σας επιβαρύνουν και οικονομικά.

Στόχος μας είναι, επίσης, τις ποσότητες των πρώτων υλών που δεν χρησιμοποιούμε, να τις προσφέρουμε κάθε εβδομάδα σε συνανθρώπους μας που τις χρειάζονται.

Όλοι οι άνθρωποι ``Μπορούμε``

Καθημερινά, έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε με το δίκτυο «Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων» του Μπορούμε και για την έμπρακτη στήριξη του μηνύματος «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη»!

Στο Μάραθο φρεσκο-ετοιμάζουμε τα σπιτικά μας φαγητά για να τα παραλαμβάνετε ζεστά και φρεσκομαγειρεμένα έτοιμα να τα απολαύσετε! Ό,τι μένει στο τέλος της ημέρας παραδίδεται στο Μπορούμε για να σώσουμε ακόμα περισσότερες μερίδες φαγητό και να αυξήσουμε την επισιτιστική στήριξη προς κοινωφελείς φορείς σε όλη την Ελλάδα.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα