Πρόγραμμα Πιστότητας

Πως δουλεύει το Πρόγραμμα Πιστότητας του marathos:

  • Στην πρώτη σας παραγγελία, σας επιβραβεύουμε με την Κάρτα Πιστότητας και εσείς αρχίζετε να μαζεύετε σφραγίδες αμέσως.
  • Για κάθε φαγητό ή σαλάτα που παραγγέλνετε τηλεφωνικά ή μέσω του site κερδίζετε μία σφραγίδα. Όσο περισσότερες σφραγίδες κερδίζετε, τόσο μεγαλύτερο δώρο θα πάρετε!
  • Όταν συμπληρώσετε τις σφραγίδες, το δώρο είναι δικό σας και μπορείτε να το εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας (αναφέρετέ το στην τηλεφωνική ή ηλεκτρονική σας παραγγελία) ή να το κρατήσετε για μια ειδική περίσταση, ενώ θα συνεχίζουμε να προσθέτουμε σφραγίδες στην κάρτα σας.
  • Στις 3 σφραγίδες κερδίζετε ένα δωρεάν αναψυκτικό. Στις 6 σφραγίδες κερδίζετε μία δωρεάν σαλάτα. Στις 10 σφραγίδες κερδίζετε ένα δωρεάν φρεσκομαγειρεμένο φαγητό.

* Ισχύει για τις παρακάτω κατηγορίες φαγητού marathos: φρεσκομαγειρεμένα, σαλάτες, υλικά για μαγείρεμα ή φαγητό έτοιμο για ψήσιμο. (Δεν ισχύει για τα ορεκτικά, τις συνοδευτικές σαλάτες ή τα έξτρα υλικά των μαγειρεμένων).

** Μετά την εξαργύρωση οποιουδήποτε δώρου, παραδίδετε την κάρτα στο διανομέα και την επόμενη φορά που παραγγέλνετε, σας δίνουμε μια καινούργια κάρτα, έτοιμη να γεμίσει σφραγίδες και δώρα!

*** Το πρόγραμμα της Loyalty Card ισχύει μόνο για αγορές που γίνονται τηλεφωνικά (210 2777325), μέσω του site (www.marathos.gr) ή μέσω της εφαρμογής στο κινητό (marathos).

**** Δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις, ή όπου χρησιμοποιούνται ως πληρωμή κουπόνια.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα