Σωστή διατροφή και ποιότητα

Ο σεφ και η διατροφολόγος μας σχεδιάζουν ισορροπημένα διατροφικά φαγητά

Σε όλα τα φαγητά που σχεδιάζουμε για εσάς, οι αρχές της σωστής διατροφής παραμένουν αδιαπραγμάτευτες. Είναι η βάση μας. Έτσι ο σεφ και η διατροφολόγος μας συναντιούνται κάθε εβδομάδα. Συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και ετοιμάζουν φαγητά και σαλάτες που καλύπτουν, ισορροπημένα, όλες τις ανάγκες του οργανισμού. Μπορείτε λοιπόν να είστε σίγουροι ότι τα γεύματά σας είναι διατροφικά ελεγμένα και πλούσια σε λαχανικά.

Επίσης, ξέρουμε πολύ καλά πόσο οι ποιοτικές πρώτες ύλες απογειώνουν τη γεύση ενός καλομαγειρεμένου πιάτου. Για το λόγο αυτό ψάξαμε με μεγάλη προσοχή όλους τους προμηθευτές μας και αγοράζουμε κάθε μέρα για εσάς φρέσκα υλικά, διαλεγμένα ένα-ένα. Όλοι οι συνεργάτες μας γνωρίζουν, πλέον, το πάθος μας για την υψηλή ποιότητα και έτσι φροντίζουν να μας εξασφαλίζουν πάντοτε το καλύτερο.

Ποιοτικά ελληνικά προϊόντα

Τα καλά εγχώρια προϊόντα είναι ο πλούτος όλων μας. Μέρος της συνολικής φιλοσοφίας μας αποτελεί και η εμπιστοσύνη μας στην ανώτερη ποιότητα που μπορούν να μας προσφέρουν κάποιοι Έλληνες παραγωγοί. Τους στηρίζουμε, γιατί πιστεύουμε τόσο στα τοπικά, όσο και στα εποχικά προϊόντα. Επιπλέον, αγοράζοντας ελληνικό κρέας και λαχανικά, βοηθάμε στην ανάπτυξη της οικονομίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα σε εσάς ολόφρεσκες πρώτες ύλες.

Σπιτικοί ζωμοί και dressings

Αντιγράφουμε τη φροντίδα των παλιών μαμάδων. Για το λόγο αυτό αποφεύγουμε, όσο είναι δυνατόν, τα συντηρητικά και τα επεξεργασμένα συστατικά που περιλαμβάνουν πολλά τρόφιμα. Όλη η ομάδα μας μπαίνει στην κουζίνα για να δοκιμάσει σπιτικούς ζωμούς και dressing που ετοιμάζει ο σεφ μας, με αγνά υλικά. Προσθέτουν εγγυημένα επιπλέον γεύση αλλά και θρεπτικά συστατικά σε κάθε γεύμα σας.

Βιολογικά προϊόντα

Εάν δεν το έχετε καταλάβει ήδη, δίνουμε εξαιρετική σημασία στην καθημερινή κατανάλωση λαχανικών. Βοηθούν και ταυτόχρονα ισορροπούν απίστευτα τον οργανισμό μας. Τα περισσότερα από αυτά, όσα δηλαδή διατίθενται στην αγορά, είναι προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και προέρχονται από πιστοποιημένους παραγωγούς. Επειδή τα θεωρούμε ευεργετικό συμπλήρωμα της διατροφής μας, θέλουμε να είναι απαλλαγμένα από βλαβερές ουσίες. Στοίχημά μας είναι, να σας τα παραδίδουμε ολόφρεσκα. Να κόβονται, δηλαδή, από το χωράφι του παραγωγού και την επόμενη μέρα να τα έχετε στο τραπέζι σας.
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα