Γνωρίζετε ότι η μαγειρική σόδα, κάνει το κρέας απίστευτα μαλακό; Πώς;

Αλείφετε το κρέας με μαγειρική σόδα και τού κάνετε, κατά κάποιον τρόπο, ένα καλό μασάζ. Το αφήνετε για μία ώρα στο ψυγείο. Κατόπιν, το πλένετε καλά με άφθονο νερό και είναι έτοιμο να το μαγειρέψετε. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μαλακό θα είναι.

Γάλα καρύδας: Εξωτικό και ωφέλιμο

Μπορεί η καρύδα τους τελευταίους μήνες να έχει γίνει μόδα, όμως, είναι και πολύ ωφέλιμη. Και δη το γάλα της, που θεωρείται η top εναλλακτική επιλογή του αγελαδινού. Εξάλλου, είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες και μέταλλα. Επίσης, βοηθά στην απώλεια του βάρους, ενώ ταιριάζει απόλυτα με καυτερά πιάτα, σούπες ή κοτόπουλο.

Ψάρι

Ένα από τα κύρια στοιχεία της διάσημης μεσογειακής διατροφής είναι το ψάρι. Το ψάρεμα αποτελούσε χόμπι των μεσογειακών λαών από την αρχή της ύπαρξης τους οπότε το ψάρι μπορούσε να βρεθεί καθημερινά σε κάθε τραπέζι. Μιλώντας γεωγραφικά, η Ελλάδα περικλείεται από τέσσερις θάλασσες (το Ιόνιο, το Αιγαίο, το Κρητικό και το Λιβυκό Πέλαγος). Αυτό μας … Περισσότερα

Είναι καλοκαίρι! Τι πρέπει να τρώμε;

Η καλοκαιρινή σεζόν με την καυτή θερμοκρασία της απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για το ανθρώπινο σώμα. Καθώς ο υδράργυρος φτάνει στα υψηλότερα σημεία των εποχών, ο καύσωνας απαιτεί να κάνετε αλλαγές στη διατροφή σας ώστε το σώμα σας να αντιμετωπίσει τις υψηλές θερμοκρασίες. Οι ακραίες θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν ορισμένα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τον … Περισσότερα

Το φυτό Μάραθος

Επιλέξαμε το συγκεκριμένο φυτό ως εμπορικό σήμα μας, επειδή είναι εκπρόσωπος της μεσογειακής κουζίνας. Είναι ένα από αυτά τα σπάνια φυτά που αποτελείται από βολβούς, φύλλα, βλαστούς και σπόρους! Τίποτα από αυτά δεν πετιέται! Όλα τα μέρη του φυτού είναι αρωματικά και χρησιμοποιούνται σε αρωματικές ύλες, και η βολβοειδής βάση του μάραθου αλλά και οι … Περισσότερα

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα